Repülés, haditechnika, geopolitika, hülyeségeken csámcsogás. Mint a bazárban. :)

szerda, június 07, 2006

11 jelszó - 1944. június 6-áról

Mi lenne az a 11 szlogen, amivel az amerikaellenes tünetők kampányolnának mondjuk a Utah partszakasz mögött? A Nihilist in Golf Pants összegyűjtötte, íme.

4 Comments:

Anonymous szo said...

Nagyon gyenge. Kicsit csodalkozom, hogy teret adsz annak a nyilvanvalo terelesi szandeku probagandahadjaratban, ami a mostani haborus bunok relativizalasat celozza. :(

11:33 de.

 
Blogger Trau said...

Napsugarast!

szo:

Nem jellemeznem egy Haboru es beke-szintu irasmunek, de nekem tetszett. S miutan egy judeobolsevista plutokrata neoliberalis, neokonzervativ, olajhabzsolo globalkolonialista, cionista, busbhbarat blogger, aki vagyok, ugy dontottem, hogy szenvedjetek Ti is. :)


Udv!

Trau

Ui: Ezt a haborus bunos dolgot nem igazan fogtam am, varnam, a T. Olvaso szives felvilagositasat.
Rovidre zarando a dolgot: ha a T. Olvaso a legutobbi iraki haboru meginditasara gondol, arrol vitatkozzanak a jogaszok. En nem vagyok az... :)

4:25 du.

 
Anonymous szo said...

Nem konkretan a haboru meginditasara gondolok, hanem a mostanaban hetiszinten felbukkano civiltoltem vergozben cimu musorra. Aminek hatasara tobb oras(!) eligazist kapnak a katonak arrol, hogy nem szabad civilt olni.

4:56 du.

 
Blogger Trau said...

Napsugarast!

szo:

1., A vizsgalat meg kozel sem zarult le: a resztvevoket ugyanugy megilleti az artatlansag velelme. Ennek megfeleloen a "civiltoltem vergozben" felvetes meglehetosen offenziv es helytelen.

2., A katonak folyamatosan hallgatjak az eloadasokat, mikepp kell viselkedni varosi harc kozben. Elarulom: nem a mostani nehany oras ad-hoc fejtagiton tudjak meg a tutit. Javaslom az Irakban aktiv szolgalatot teljesito katonak blogjainak latogatasat, sokkal korrektebb es pontosabb kepet festenek, mint az AP vagy a Reuters un. "hirei".
Ez termeszetesen nem jelenti azt, hogy minden ugy es csak ugy tortenik, mint azt az ott harcolok megirjak.
Javaslatom: ketelkedni, gondolkodni, utananezni. A hangzatos dolgos sosem igazak.

Udv!

Trau

6:31 du.

 

Megjegyzés küldése

<< Home