Repülés, haditechnika, geopolitika, hülyeségeken csámcsogás. Mint a bazárban. :)

hétfő, január 02, 2006

BUÉK - francia módra

Kedves fhanszia bahátaink a helyi rendőri erők szerint szelídnek mondható módon köszöntötték az új esztendőt: alig 425 gépkocsit (ebből 177-et Párizsban) gyújtottak fel, míg 362 személyt tartóztattak le. Ez alig több, mint a 2004-es szilveszter 333/272-es számpárja.
Miután a rendőrök atól féltek, hogy a novemberihez hasonló balhéhullám törhet ki, ahhoz képest ez "tényleg semmiség."

Ha már Franciaország: kíváncsi leszek, hogy Jacques Chirac hogyan viszi keresztül azt az ötletét, mely szerint azok a cégek, akik Franciaországban is foglalkoztatnak munkavállalót, kevesebb céges adót fizessenek, mint azok a mocskos sáskatőkések ( (c) Németország), mint a HP, aki leépíti a helyi erőket, többet.
Neg hogy az EU mit szól majd hozzá. Nem vagyok közgazdász, kíváncsian várom a végeredményt.

És igen, nincsen újév iráni zsidózás nélkül. Mahmoud Ahmadinejad elnök legfrissebb "akadémiai nézete" szerint Izrael egy nagy zsidó tábor, melyet azért kreáltak az európaiak, hogy egyrészt kiteljesítsék a shoah-t, másrészt pedig elfoglalják Jeruzsálemet. Azon kívül pedig amit Izrael művel a palesztinokkal, az ugyanaz a bűncselekmény, amit a nácik tettek a zsidósággal a II. világháború alatt.
Kedves elnök úr, ha volna olyan szíves és bemutatná azt a jól megszervezett ipari és társadalmi hálózatot, melynek célja a palesztinok teljes elpusztítása. Szeretném továbbá azt is tudni, hogy milyen megkülönböztető jelzéseket kell felvarrniuk (mondjuk sárga félholdat?) a ruháéatukra, jól látható helyen, egyetlen pillanatra sem levehetően a palesztinoknak, amikor izraeli fennhatáság alatt álló területen vannak. Keresném a kncentrációs táborokat, a gázkamrákat, a krematóriumokat. Meg azt sem nagyon tanultam a II. vh.-ról, hogy a zsidőságot folyamatosan kövesse a nemzektközi közvélemény figyelme és bizalma, sok pénzügyi támogatással, forgatócsoportokkal, emberi jogi aktivistákkal, sajtóval. Meg nem nagyon hallottam zsidó terrorszervezetek merényleteiről sem abban az időszakban Európában.