Repülés, haditechnika, geopolitika, hülyeségeken csámcsogás. Mint a bazárban. :)

szerda, december 14, 2005

Finanszírozzon terroristát Ön is!

At Európai Unió polgára? Adófizető? A kormánya befizet az EU közös költségvetésébe? Gratulálunk!
Ön máris támogatja a palesztin öngyilkos terroristák családját!
Költséghatékonyság! Leszakadó fejek, kettétépett holttestek, halott zsidó kisgyerekek!
És mindezt alig néhány eurócentért fejenként! Figyelje a televízió hírműsorait!

Komolyabbra fordítva a szót: Mahmoud Abbas, a Palesztin Hatóság vezetője olyan törvényt írt alá, mely támogatja az öngyilkos merényleteket elkövetők családját. Az ún. "mártírok" hátra maradt családja havi 250 dollárt kap. Ha házas volt, akkor plusz 50 dolcsi, plusz gyerekenként 15, szülőnként 25 és testvérenként 15 dollár. Havonta.

A Palesztin Hatóságok ezt saját költségvetésükből fizetik. Abból a pénzből, amit többek között az Európai Unió és az Egyesült Államok folyósít segélyként.

Kellemes napot!

1 Comments:

Anonymous T. úr said...

A másik megoldás: Állni a határon, és várni, amíg megölik egymást. Az EU legutóbb azzal kapcsolatban beszélt erről, hogy kapcsolatba lépett a hamasszal, amit Izrael világvégének kiáltott ki.

Ott az a trükk, hogy hogy, hogy nem, az EU ellenőrzi a választásokat, és a hamasz indul a választásokon. Innentől az eunak muß kapcsolatba lépnie a hamasszal, a másik lehetőség, hogy ellenőrizetlen választásokat tartanak, ami a demokratikus hagyományokban gazdag, és erőszakmentes konfliktuskezeléséről messze híres palesztinában sikerágazat lehet.

Ugyanez, költségvetésre. Amíg Izrael (mellesleg érthető okokból) tökéletesen gátolja a palesztin gazdaságot, addig is enniük kell valamit ott a népeknek. Nyilván megoldás, ha nem esznek, és mind éhenhalnak, de ez nem érvényes megoldás. Az EU azt adja, ami van neki: pénzt.

12:35 du.

 

Megjegyzés küldése

<< Home