Repülés, haditechnika, geopolitika, hülyeségeken csámcsogás. Mint a bazárban. :)

kedd, szeptember 27, 2005

De hová lettek a hullák?

Ugye még emlékszünk mindannyian a szalagcímekre: hullahegyek, halottak százai-ezrei, megerőszakolt gyerekek, akiknek a torkát elvágták a WC-ben, tűzharcok, anarchia és nihil New Orleans-ban.
Nos, a valóság? A sokak által földi pokolként ábrázolt Superdome-ban 6, azaz hat halott: négy természetes halál, egy túladagolás és egy leugrásos öngyilkosság.
Nah, de a városban legalább aratott az erőszak? 4 gyilkosság egy hét alatt, ami bőven az átéagot hozza: évente körülbelül 200 gyilkosság történt New Orleans-ban.

Kíváncsi vagyok, mikor hozza ezt a címoldalán a CBS/CNN/FOX/NBC. A sok korrekt, szavahihető csatorna, amiből tájékozódik a világ, az MTI és a magyar média is.
Amit aztán továbbadnak.

Aham.

2 Comments:

Anonymous T. úr said...

Trau gyermek!

1. a 4 gyilkosság nem akkor történt, amikor mindenki ott volt. Jó sokan éppen távol voltak otthonról.

2. Neked mik a forrásaid a hat halottal kapcsolatban?

3. A sok száz hulla nem a lövöldözés miatt van, hanem az árvíz miatt.

4. Pl. minden tele van kutyákkal. Honnan tudod, hányh ullát vittek el/téptek szét/ástak el?

4:55 du.

 
Blogger Trau said...

Napsugarast!

1., Nem eppen errol van szo, sot. A dolog lenyege az volt, ha meg emlekszel, hogy a korulmenyek pokoliak, osszezsufolodva a Superdome-ba, gyerekeket es noket eroszakolnak meg es olnek szakmanyban. Legalabbis errol szoltak a MSM-ek jo. A WC-ben megeroszakolt es megolt gyerekek peldaul napokig szerepeltek minden valamirevalo hirportal elejen.
A media arrol tudositott, hogy abnormalis agreszio tort ki a menekultek es a menekulok kozott. Sokan tavol voltak otthonrol, de osszezsufolva, egy idegen helyen, rettento korulmenyek kozott. Ez ugye elmeletileg taptalaja lenne az eroszaknak.

2., Jelentem, mindenfele hivatalos hatosagi vizsgalat eredmenye, illetve tobb webblog.
Ellentetes hireket meg sehol nem talaltam. Pedig kerestem, mert tudtam, hogy kotekedni fogsz ez ugyben... ;)

3., Ne keverj, ne csusztass! A media altal _gyilkossagoknak_ nevezett dolgoktol derul ki, hogy hazugsagok voltak. Az arviz aldozatait senki, soha nem tagadta. Megjegyeznem, ezek szama is toredeke az MSM altal josoltaknak es folyamatosan kommunikaltaknak (vo. "25 ezer hullazsakot vittek New Orleansban", "Hullahegyek uszkalnak a viz tetejen" es tarsaik). Ezt se felejtsuk el

4., Jaja, a buvarkutyak. Ugy szetteptek a meteres vizben a be nem jelentett halottakat, hogy azota sem talaljak meg a maradekukat em. Egy arva porcikajukat sem.

11:19 du.

 

Megjegyzés küldése

<< Home